Pechuga de pollo a la antigua con champiñones

Pechuga de pollo a la antigua con champiñones

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pechuga de pollo a la antigua con champiñones. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pechuga de pollo a la antigua con champiñones is one of the most popular of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes yummy. Pechuga de pollo a la antigua con champiñones is something that I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pechuga de pollo a la antigua con champiñones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de pollo a la antigua con champiñones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechuga de pollo a la antigua con champiñones is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pechuga de pollo a la antigua con champiñones estimated approx 1h.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Pechuga de pollo a la antigua con champiñones using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Pechuga de pollo a la antigua con champiñones. Es una versión propia ( desgraciadamente la receta original no la conozco ) de los soldaditos a la antigua que sirven en el conocido restaurante Pizzaiolo de Córdoba, que están DE LUJO!

#CocinadeMercado

#menusemanal

Ingredients and spices that need to be Get to make Pechuga de pollo a la antigua con champiñones:

  1. 1 pechuga de pollo
  2. 2 dientes ajo
  3. 1 cebolla
  4. 1/2 vaso vino blanco
  5. 200 ml nata para cocinar
  6. 1 bandeja champiñones
  7. mostaza a la antigua
  8. aceite de girasol
  9. aceite de oliva virgen extra
  10. sal y pimienta
  11. nuez moscada
  12. agua
  13. tomillo

Steps to make to make Pechuga de pollo a la antigua con champiñones

  1. En una cazuela se pone el vaso de vino, la mitad de un vaso de agua y una pastilla de caldo de pollo. Se lleva a ebullición. Se vierte en un vaso y se reserva. Limpiamos por encima la cazuela con agua del grifo ya que la usamos en el siguiente paso.
  2. En la foto tenéis los ingredientes que vamos a usar además del pollo. Se corta la cebolla finita y se pone en la cazuela a fuego medio con un par de cucharadas de aceite de oliva virgen extra y un pellizco de sal. Mientras se pocha se hace el segundo paso.
  3. Se corta la pechuga en filetes medianamente finos y se salpimienta. Se pican los ajos quitándoles el tallo central. Se pone una sartén con un poco de aceite de girasol y se doran los ajos muy poco. Ponemos el fuego fuerte y doramos los filetes por ambas caras un poco (no deben hacerse, solo tomar color ya que se cocinarán después). Una vez sellados se reservan los filetes quitando el ajo.
  4. Los champiñones se pelan, se cortan en rodajas y se lavan. Con la misma sartén de los filetes, habiendo quitado todos los restos y los ajos, se echa un chorreoncito de aceite de oliva virgen extra y se hacen los champiñones a fuego medio y con la tapa de la sartén puesta. Cuando estén blanditos se apartan. ¡No se le añade nada a los champiñones!
  5. La cebolla ya estará lista, así que en la cazuela echamos el vaso que hicimos de caldo, los filetes, los champiñones, la nata tres o cuatro cucharadas de mostaza a la antigua y tomillo al gusto. Los filetes habrán quedado sumergidos en la salsa. Lo ponemos a cocer unos 30 o 40 minutos hasta que la salsa espese. Siempre podemos añadirle más mostaza si queremos más sabor, solo hay que probarlo durante la cocción.
  6. Estos filetes se pueden servir tal como están, o añadiendo unas pocas patatas a lo pobre. Este plato también se puede hacer haciendo rollitos con los filetes y rellenándolos con los champiñones, y se conocen como soldaditos a la antigua. Enviad una fotillo si hacéis los soldaditos.

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have much more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet plan to your personal tastes over time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or more components or is a little essentially hot, you can make simple changes to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes on time. As for standard food preparation abilities for newbies you don't need to learn them however only if you understand some basic cooking techniques.

This isn't a full overview to fast as well as simple lunch dishes but its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Simple Way to Make Super Quick Homemade Pechuga de pollo a la antigua con champiñones. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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